خانه / اخبار / به مناسبت اولین سالروز بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی همیشه قهرمان مراسمی با حضور امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در تاریخ یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۳۰ ساعت ۱۳:۰۰ در محل تالار مولوی دانشکده ادبیات برگزار گردید.

به مناسبت اولین سالروز بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی همیشه قهرمان مراسمی با حضور امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در تاریخ یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۳۰ ساعت ۱۳:۰۰ در محل تالار مولوی دانشکده ادبیات برگزار گردید. روابط عمومی حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه شهید بهشتی