خانه / اخبار / تشکر فرمانده حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه بابت برگزاری جشن بزرگ عید غدیر(عید ولایت )

مَنْ کُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِیٌّ مَوْلَاهُ

خدمت همه سروران محترم ومحبان امیر المومنین علی ابن ابی طالب(ع)

از توفیقات مولای متقیان بود، که در جشن بزرگ عید غدیر (عید ولایت) کنار شما همکاران عزیز در میدان مرکزی دانشگاه، گردهم آئیم، تا بار دیگر پیوند اخوتی با اول مظلوم عالم ببندیم.
قبل از هر چیز بر خود واجب میدانم از تمامی عزیزانی که در این مراسم، به هر نحوی به برگزاری هر چه بهتر آن ما را یاری نمودند، تقدیر و تشکر کنم و برایشان توفیقات روز افزون را آرزومندم. همچنین از حضور ریاست محترم دانشگاه و هیات همراه که با حضورشان در این میهمانی بزرگ باعث دلگرمی هر چه بیشتر همکاران محترم گردیدند، کمال تشکر را دارم.
بنده نیز به عنوان عضو کوچکی از شما همکاران، خوشحالم که با همکاری کلیه معاونین، مدیران و شما بسیجیان حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه توانستیم جشنی زیبا را به یادگار باقی بگذاریم و از پیام های دلگرم کننده شما عزیزان تشکر میکنم.
انشالله مولا امیر المومنین علی علیه السلام از همه قبول نماید و از منتظران واقعی فرزندش حضرت مهدی (عج) باشیم.

ارادتمند شما
حسین عظیمی